Θα μεταφερθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινούν οι εγγραφές στη σχολή TAEKWONDO Παναγιωτόπουλος για την περίοδο 2013 – 2014

Η περίοδος 2013 – 2014 ξεκινά
από αύριο για τη σχολή Τaekwondo Παναγιωτόπουλος καθώς από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα μπορούν νέοι και παλιοί μαθητές της σχολής να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του αγαπημένου τους αθλήματος.
Ήδη στη σχολή επικρατεί πυρετός προετοιμασιών, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την υποδοχή όλων των μαθητών. Τόσο η προπονητική ομάδα της σχολής όσο και η διοίκησή της έχουν ήδη φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές κατά τη διαδικασία των εγγραφών όσο και να ξεκινήσουν τις προπονήσεις με στόχο τη μύησή τους στα μυστικά του Τaekwondo.
Σημειώνεται ότι κατά την ερχόμενη περίοδο η σχολή Παναγιωτόπουλος έχει σχεδιάσει ακόμα περισσότερες δράσεις για τους μαθητές της στην προσπάθεια της, που ήδη καταβάλει πολλά χρόνια, να πρωτοπορεί τόσο σε προπονητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Η παρουσία του επικεφαλής προπονητή της σχολής Γιώργου Παναγιωτόπουλου εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της σχολής ενώ παράλληλα η συμμετοχή αθλητών με πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις στη σχολή αποδεικνύουν γιατί η σχολή Taekwondo Παναγιωτόπουλος αποτελεί τη "σίγουρη" επιλογή για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον θαυμαστό και όμορφο κόσμο του Taekwondo.
Στη σχολή μας μπορούν να απευθυνθούν όλοι όσοι αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του Taekwondo καθώς είναι βέβαιο ότι ο σχεδιασμός του προπονητικού προγράμματος θα ικανοποίηση κάθε ανάγκη των αθλητών, όλων των ηλικιών.